'Wijs is hij die het leven eentonig maakt, want dan heeft elk klein voorval het voorrecht een wonder te zijn.' (Pessoa, Boek der Rusteloosheid). Vind jij wandelen eentonig? Wanna try-out with me? Walk with simon

zaterdag 23 september 2017

Grand Tour into the light of Spain


Gisteren, na weer eens bijna omver gelopen te zijn in een drukke supermarkt, zei ik tegen een vriend: Fijn weer een aantal weken in een beschaafd land te kunnen reizen... kortom, ik vertrek donderdag naar Spanje om mijn reizen van volgend jaar voor te bereiden. Heel veel zin in.
Ik heb een afspraak met een prof in Santiago, ze kan me vanalles over de geschiedenis van de Camino vertellen. En verblijf een tijdje in het retraitecentrum dat ik in de reizen wil opnemen. En ik loop nog eens weer de route die ik voor jullie ga uitzetten op de Camino Frances. Wanderwithsimon.


"Het is niet het zoeken naar de schat van je eigen legende, het is dat je die ook moet willen lèven". Into the light of Spain.

2 opmerkingen:

  1. ah the great thing about residing in Europe... Spain only a hop away. Enjoy Simon, it's a glorious time to walk. Ultreia. Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thank you, Ingrid! Exactly five years ago now.. our first Camino! Ja ..big oceans are great, but for travelling...

    BeantwoordenVerwijderen